Sevilla Shopping Center

Sevilla Shopping Center

Sevilla különleges szépségét számos módon fedezhetjük fel a sétán és hajótúrákon kívül, például vásárlással. Igen népszerű az új Torre Sevilla Shopping Center, amely nemcsak vásárlást, hanem egyedülálló vásárlási élményt nyújt. Akár tömegközlekedéssel, vagy a City Sighseeing turistabusszal könnyen megközelíthető.

Vásárlás Sevillában

Sevillában vásárlás terén is mindennek megvan a maga helye, a hagyományos bevásárló negyedektől a modern bevásárló területekig. A város emblematikus utcáiban például a Plaza Nueva, a Calle Tetuan-on az aktuális szezon trendjeit és stílusait bemutató kirakatok láthatók, és a sétálóutcák kiváló éttermek és kávézók kínálatát nyújtja. A város szívében a nagy nemzetközi divat és kiegészítő márkák mellett rangos spanyol márkák egyaránt megtalálhatók.

Sevilla a divat és luxus fellegvára

Sevilla az elmúlt években jelentős divatközponttá vált, és a városban megtalálhatók a legexkluzívabb termékek kínálata. A luxustermékek terén Sevilla hosszú múltra tekinthet vissza, érdekesség, hogy számos üzlet autentikus múzeum is egyben, amely homlokzatával, berendezésével elbűvöli a látogatókat. Különösen a belvárosban számos helyi designer butiq, ezenkívül nemzetközi cégek fényűző dizájnja található meg. Az üzletek választéka sok esetben kapcsolódik a város kultúrájához mindezt a legújabb trendekkel megfűszerezve, Prét a porter, haute couture és luxus kiegészítők széles választéka érhető el.

Torre Sevilla Shopping Center

Az ikonikus felhőkarcoló a történelmi központtól alig tíz perces sétára található, a Guadalquivir folyó mellet, a La Cartuja technológiai negyed és a Triana negyed közelében. A 2018-ban megnyitott új kereskedelmi területet nagy várakozás előzte meg a helyiek körében a nyitását megelőzően. A Torre Bevásárlóközpontot vagy, ahogy a helyiek hívják Torre Sevilla-t az különbözteti meg a Sevillában található összes többi plázától – Los Arcos, Nevión Plaza, Plaza de Armas, Lagoh, El Corte Inglés –, hogy egy félig zárt tér. Így nyitott koncepciója nemcsak kényelmes vásárolgatást biztosít, de kiküszöböli a sokak számára kellemetlen zárt tereket is. Számos olyan márka nyitott üzletet, amelyet már nagyon vártak Andalúziában – például a Primark. Habár a legtöbb üzlet a divathoz kötődik, számos olyan létesítménye van amely az egészséges életmódra, és a szépségre fókuszál, mint a YO10 Fitneszközpont, vagy az andalúz piacon új Tony Roma’s, és az El Papelón.

Látnivalók a közelben

Torre Sevilla

Torre Sevilla Shopping Center közvetlen közelében található a Torre Sevilla, a Mirador a kihagyhatatlan látnivalók közé tartozik, hiszen 180 m magasból a legjobb kilátást nyújtja.

Torre Sevilla

Atalaya Terasz, és kilátó

Maga a kilátó az ötcsillagos hotel, az Eurostar Torre Sevilla része. Az Atalaya Terasz Andalúzia legmagasabban lévő tetőtéri bárja, 180 m magasból kínál egyedülálló perspektívát a város felfedezésére. A kilátópont és a teraszbár vasárnap-szerda között 12:00-21:00, csütörtök-szombat között pedig 12:00-1:00 óra között tart nyitva. Fogyasztás nélkül a belépőjegy ára felnőtteknek 8 €, gyerekeknek 5-11 éves kor között 6 € (0-5 éves korig ingyenes).

Torre Sevilla Atalaya Terasz

Torre Sevilla Shopping Center megközelítése

C/Gonzalo Jiménez de Quesada, 2, 41092 Sevilla

A City Sighseeing turistabusszal 8. megálló

Tussam buszokkal: Busszal: C1, C2, C3, 5, 6, 43-as vonal

Vonattal: Cartuja elővárosi vonattal

Fotók: AndaluNet.com, Cctorresevilla.com