Costa del Sol közlekedés

Costa del Sol közlekedés

A Costa del Sol egyik nagy előnye, hogy a környező üdülőtelepülések a malagai repülőtérről könnyedén megközelíthetők. Sok látogató dönt úgy, hogy a repülőtérről tömegközlekedéssel jut be Malaga belvárosába, ahonnan elővárosi vonattal megy a szálláshoz legközelebbi állomásra, illetve a tengerpart mentén közlekedő autóbuszt használja.

Közlekedés Sevillában

Közlekedés Sevillában, metró

Sevilla egy 21. századi élhető város, a városközpont gyalogosan bejárható, de a turistáknak a kerékpárkölcsönzés lehetővé teszi, hogy távolabb lévő nevezetességeket is gyorsan elérjék. Remek tömegközlekedéssel rendelkezik, így érdemes a városból egynapos kirándulásra is elindulni.

Sevilla látnivalók

sevilla plaza-espana - Sevilla látnivalók

Sevilla Dél-Spanyolországban található, egyben Andalúzia fővárosa. A város atmoszféráját jelentősen meghatározza a több ezer éves különböző civilizáció, amelyek különleges építészeti emlékeket hagytak az utókorra. Sevilla egyike a legnagyobb spanyol városoknak, és gyakran emlegetik Andalúzia drágaköveként.

Sevilla szállás

sevilla szállás

Sevilla városában melyik a legjobb negyed, ahol érdemes megszállni? Sevilla olcsó szállás ajánlatok. Válasszon Szállást a sevilla.hu kínálatából.