Menedzseld Jól Az Online Kaszinó Egyenlegedet: Maxold Ki A Bónuszokat

A profi szerencsejátékosok mind tudják hogyan kell jól menedzselni az online egyenlegüket. Az online kaszinónál vezetett egyenleged megfelelő menedzselése, angolul “bankroll management” legalább olyan fontos tud lenni a hosszú távú sikerhez, mint a megfelelő nyerő stratégiák. Használd ki az olyan egyedülálló promóciós lehetőségeket, mint például a 25 euró befizetés előtti bónusz ajánlat és gyarapítsd az egyenlegedet gyorsabban, mint ahogy pusztán játékkal tudnád. Az internetes kaszinó egyenlegedre kicsit úgy kell gondolnod, mint a spórolt pénzedre. Biztos, hogy nem fogod egyszerre kockáztatni az egészet (legalábbis, ha profi vagy és felelős nyerő stratégiákat követsz), így az egyenleged egy része mindig állni fog a számládon.

Az egyenlegeden álló pénzt a különféle kaszinó bónuszok használatával tudod gyarapítani vagy még több nyereményre váltani, hasonlóan ahhoz, mint amikor a megtakarításaidat befekteted valahova. Használd fel arra az egyenlegednek azon részét, amelyet éppen nem használsz, hogy különféle ingyenes pörgetéses bónuszokban, befizetési bónuszokban vagy nyereményjátékokban vegyél részt. A bónuszokon keresztül bónusz egyenleget szerezhetsz, amelyet ügyesen forgatva hamar valódi pénzes egyenlegre válthatsz és korlátlanul kifizettethetsz. A bónusz egyenleged azon részét, amelyre vonatkozóan nem akarod teljesíteni a wager követelményeket, pedig szabadon felhasználhatod bármilyen játékra.

Valódi Pénzes Egyenleg És Bónusz Egyenleg

A legfontosabb, hogy megértsd mi a különbség a valódi pénzes egyenleg és a bónusz egyenleg között. A legtöbb kaszinó különbséget tesz valódi pénzes egyenleg és bónusz egyenleg között. Amikor pénzt töltesz fel az online kaszinó egyenlegedre, akkor a valódi pénzes egyenlegedet gyarapítod. Amikor azonban pénzhetsz jutsz a bónuszok keretein belül, ez a pénz általában először a bónusz egyenlegedre kerül. A befizetés előtti bónusz és az ingyenes pörgetésekkel szerzett nyeremények általában a bónusz egyenlegedre kerülnek, ahogy a befizetési bónuszok és a cashback bónusz keretében visszakapott veszteségeid is. A bónusz egyenlegedet ugyanúgy felhasználhatod bármelyik játékra, azonban a kifizetése wager feltételekhez lehet kötve.

A wager feltétel azt jelenti, hogy a valódi pénzes egyenlegedet kell kockáztatnod ahhoz, hogy a bónusz egyenleg kifizethetővé váljon. Ha például egy 5000 forintos bónusznak 3x wager feltétele van, akkor 15000 forint értékben kell kockáztatnod a valódi pénzes egyenlegedet, ha az 5000 forintot ki akarod fizettetni nyereményként. Az, hogy a 15000 forintnyi játékból mennyi volt nyertes és vesztes az nem számít, csupán a megjátszott körök értéke. Ennek megfelelően a wager feltételek teljesítéséhez érdemes minél kisebb kockázatú játékokban részt venned.

Amikor a valódi pénzes egyenlegedet kockáztatod, akkor a nyereményeidre soha semmilyen wager követelmény nem vonatkozik, ezeket természetesen azonnal kézhez kaphatod. Ha egyszerre használsz valódi pénzes és bónusz egyenleget a játékhoz, akkor arányosan oszlik el a nyeremény. Ha például 1000 forint valódi pénz és 1000 forint bónusz egyenleg együttes felhasználásával fogadsz és nyersz 10000 forintot, akkor abból 5 ezer valódi pénzes nyeremény lesz, 5 ezer pedig bónusz egyenleg nyeremény lesz.

Gyarapítsd Az Egyenlegedet A Bónuszok Használatával

Mindebből következik, hogy a bónuszok megszerzése önmagában még nem elég ahhoz, hogy valódi nyereményekre tegyél szert, hiszen ehhez a wager követelményeket is teljesítened kellhet. A profi szerencsejátékosok tökéletesen egyensúlyoznak a megszerzett bónuszok és a wager feltételek között, hogy a bónusz egyenlegüket valódi pénzre válthassák. Mindig, amikor értékelsz egy bónuszt, jusson eszedbe, hogy miként fogod teljesíteni a wager feltételeket. Ha az egy héten megrakott tétjeid összértéke mondjuk 10,000 forint, akkor könnyedén teljesítheted egy 5 ezer forintos bónusz 2x wager követelményét, de egy 50,000 forintos bónuszt hiába szerzel meg, nem fogod tudni teljesíteni a wager követelményeket.

A wager követelmények teljesítése általában időhöz van kötve. Ez az idő jellemzően 3-5 nap. Ha nem teljesíted a követelményeket a megadott időn belül, akkor a bónusz elveszhet. Nem biztos, hogy célravezető többet kockáztatnod, mint amennyit terveztél, csak azért, hogy teljesíteni tudd egy bónusz wager feltételeit. Az igazán nagy bónuszokra olyan időszakban érdemes rárepülnöd, amikor eleve többet terveztél játszani. A profi szerencsejátékosok taktikusan szervezik meg minden lépésüket, azért, hogy egyensúlyozzanak a valódi pénzes és a bónusz egyenlegük között.

Keresd A Legkedvezőbb Bónuszokat

Az online kaszinó egyenlegedet akkor tudod a legjobban menedzselni, ha mindig a legjobb elérhető bónuszokat veszed igénybe. Ahhoz, hogy tudd, hogy melyek az aktuálisan elérhető legjobb bónuszok, folyamatosan naprakésznek kell lenned. Látogass el rendszeresen a kaszinód promóciók szekciójába, hogy tájékozódhass a legújabb lehetőségekről. A legkedvezőbb bónuszlehetőségek sokszor csak rövid ideig, akár csupán néhány napig érhetőek el, így, ha nem akarsz lemaradni róluk, akkor szinte minden nap szét kell nézned a promóciók között.

Amennyiben tényleg a bónuszok kimaxolása a célod, úgy megérheti egyszerre akár több online kaszinó oldalon is játszanod, hiszen ilyenkor több helyen is igénybe vehetsz hasonló bónuszokat. Ha az egyik kaszinónál már kimaxoltál egy bónuszt, akkor igényeld meg egy másik kaszinónál és maxold ki újra. Ennek a taktikának a hátulütője az lehet, hogy ha egy kaszinó kellően kedvező VIP hűségprogramot kínál, akkor lehet, hogy megéri, ha inkább csak ott játszol. A legmagasabb hűségszinteken már heti akár 200%-os befizetési bónuszra és több, mint száz ingyenes pörgetésre is számíthatsz egyes kaszinóknál, ami gyakorlatilag verhetetlen ajánlat. Ha azonban olyan kaszinó oldalakon vagy regisztrálva, amelyek nem kínálnak hűségprogramot, úgy komplikációk nélkül válthatsz.

Ez is érdekelhet