Kaszinó bónuszok, amelyekre érdemes figyelmet fordítani

online kaszino

Magyarországon a szerencsejáték ipar legálisan tevékenykedik még egészen 1991 óta, amikor elfogadtak a szerencsejáték szervezéséről szóló törvényt. 2022 végén megszavaztak a törvény újabb módosításokért, amelyek eredményeként nemsokára sok újabb, magyar licenccel rendelkező online kaszinókat láthatjuk Magyarországon. Bár hazánkban vannak földi kaszinók, mégis a mai játékosok gyakran inkább online kaszinókat választanak a játékhoz. Ennek oka általában a következő pontokban rejlik:

–   nincs szükség menni valahova, játszhat ott, ahol akar;

–   nagyobb játékválaszték;

–   több fizetési mód és elfogadott pénznem;

–   bónuszok és promóciók sokasága;

Mik azok a kaszinó bónuszok?

Az interneten rengeteg online kaszino van és egyik jobb, mint a másik. A kaszinók versenyeznek egymással és mindenféleképpen próbáljak elkapni az ügyfelek figyelmét. Legtöbben az új ügyfeleket különböző ajándékok és bónuszok segítségével csábítanak. De mik azok a bónuszok? Különféle bónuszok állnak rendelkezésre a különböző online kaszinókban, amelyek gyakran félreértésekhez, zűrzavarhoz és szükségtelen stresszhez vezetnek, ha nem tudjuk, hogy mik azok. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, hogy mik azok a bónuszok, miképpen kell őket használni, mely bónuszok több előnnyel járnak és mikor nem érdemes bónuszokat használni. Most akkor nézzük is meg, hogy mit jelent a kaszinó bónusz: a kaszinó bónuszok alapvetően promóciós ajánlatok, amelyek lehetővé teszik a játékosoknak, hogy ingyenes pörgetéseket, ingyenes pénzt vagy ingyenes fogadást szerezzenek a játékok során.

A kaszinó bónuszok típusai

Azt, hogy mik azok a bónuszok, röviden elmagyaráztuk. Viszont ez még nem minden. Hiszen a bónuszokból több fajta is létezik: befizetési, befizetés nélküli kaszinó bónusz, ingyenes pénz bónusz, hűség bónusz, exkluzív bónusz, üdvözlő bónusz stb. Nézzük meg részletesen, hogy milyen bónuszok vannak és mit jelentenek:

 1. Üdvözlő kaszinó bónusz. A leghíresebb és leggyakoribb bónusz típus. Majdnem minden kaszinóban kapható. Ezt a bónuszt a kaszinóban elvégzett regisztráció után szerezhetünk be. Ilyen módon a kaszinók próbálják vonzani az új ügyfeleket. Az üdvözlő bónusz lehet pénzben, ingyenes pörgetésekben, ingyenes fogadásokban vagy más formában.
 2. Befizetési bónusz. A befizetési bónusz egy másik extra jutalom, amely elérhető a játékosok egyenlegén az első befizetéskor. Általában minden játékosra szabják, és az alapján, hogy a játékosok mennyi pénzt helyeztek el már a webhelyen. Ezeket a jutalmakat gyakran ingyenes pörgetési bónuszok mellett osztják ki, és hihetetlenül népszerűek a hagyományos online kaszinók körében. A befizetési bónuszt gyakran az üdvözlő bónusz helyett is adják, és általában 3-4 részből áll. Vagyis a regisztráció után a játékos első 3-4 befizetéshez bónusz összegeket kap 50, 100, 150 és akár 200%-os arányban. Tehát, ha a játékos befizetett 50 eurót az egyenlegére, akkor kap hozzá akár 100 eurót ajándékba. A befizetési bónusz maximális értékét akkor kapjuk meg, amikor befizetjük a kaszinó által meghatározott pénzösszeget.
 3. Ingyenes pörgetések bónusz. Ez az egyik legnépszerűbb bónusz típus a nyerőgépek kedvelői számára. Az ingyenes pörgetések bónusza azt jelenti, hogy a játékos ingyenesen játszhat nyerőgépes játékot. A kaszinók általában 25-100 ingyenes pörgetéssel ajándékozzák az ügyfeleket. Ezt a fajta bónuszt gyakran meghatározott játékokhoz adják, tehát nem használhatóak bármilyen játékban.
 4. Befizetés nélküli bónusz. Nem minden kaszinóban adják és általában nem állandó. Ez egy olyan kaszinó bónusz, amely nem igényel befizetést és bármilyen formában kapható: ingyenes pörgetés, ingyenes pénz, ingyenes fogadás, free roll stb.
 5. Exkluzív bónusz. Ezek olyan bónuszok, amelyeket bizonyos webhelyeken láthat. Ezek a bónuszok lehetnek a fent említett változatok, ezért mindig olvassa el az ajánlat részleteit és a kaszinó feltételeit.
 6. Hűségbónuszok. A hűségbónuszok sok online kaszinó részét képezik. Ezek általában promóciós ajánlatok, amelyeket a kaszinó tulajdonosai a leghűségesebb ügyfeleik számára terjesztik. Az ilyen bónuszok gyakran akkor jelennek meg, ha a játékosok körül-belül egy évig játszik a kaszinóban. Ezek a jutalmak különböző formákat öltenek, így ingyenes pörgetésként vagy más hasonló jutalomként is megnyilvánulhatnak. Néha a kaszinó versenyt rendez, ahol a győztes lehetőséget kap fizetett nyaralásra egy luxusszállodába, vagy egy különleges nyaralásra. Néha a hűségbónusz nem attól függ, hogy mennyi ideig játszik a kaszinóban. A hűségbónuszok pénzvisszatérítés formában is jöhetnek.
 7. Ingyenes fogadás bónusz. Általában ez a fajta bónusz a sportfogadási részlegen található és azt jelenti, hogy a játékos ingyenesen fogadhat valamilyen sportágra.
 8. Cahback bónusz. Sok kaszinóban kapható. Általában a játékosok minden hónap végén visszakapják a kaszinóban elveszett pénzösszegek egy részét 5-20%-osz arányban. Gyakran a százalék nagysága a játékos hűségprogramban elért szintjétől függ.
 9. Jutalomszorzók. Sok online kaszinó speciális jutalomszorzót biztosít a felhasználók bevonására és az új nyerőgépek népszerűsítésére. A jutalomszorzók általában korlátozott ideig állnak rendelkezésre, így a játékosok magasabb nyereményekhez juthatnak. Például, ha játszik egy nyerőgépet, miközben a jutalomszorzó aktív, a nyereménye nagyobb lesz. A legtöbb jutalomszorzó megduplázza vagy megháromszorozza a nyert összeget, de némelyikük akár 100-szorosára is megszorozza a nyereményét! Ha tudja, hogy egy felkeresett kaszinó jutalomszorzókat kínál, mindenképpen játsszon néhány nyerőgéppel, mert sokkal több pénzt nyerhet, mint amennyit az adott játékban általában megengedett.

10.Ajánlási bónuszok. Ezt a fajta bónuszt azok a játékosok szereznek, akik új játékosokat vonzanak be a kaszinóba. Más szavakkal, minden alkalommal, amikor a link segítségével új játékost vonz be, aki befizet, a kaszinó jutalmat biztosít Önnek bónuszpénz formájában. Ne feledje, hogy ezek a bónuszok nem olyan gyakoriak. Csak néhány kaszinó kínál ajánlói bónuszokat.

 1. High roller vagy nagy tétesek bónusza. Egyes kaszinók előnyben részesítik azokat a játékosokat, akik hajlandók hatalmas befizetéseket tenni, ezért high roller bónuszokat kínálnak. Ha szeretne magasabb befizetést befizetni, akkor a kaszinó VIP-ként ismer el, ami általában hozzáférést biztosít mindenféle jutalomhoz és eseményhez, például ingyenes nyerőgépes versenyekhez, ahol a kaszinó pénzdíjakat biztosít. A legtöbb kaszinóban legalább 500 dollárt kell befizetnie ahhoz, hogy „high roller”-nek minősüljön, ezért a befizetés előtt feltétlenül ellenőrizze a követelményeket.
 2. Promóciós kód. A promóciós kódok azok betűk és számok kombinációja, amely különleges ajándékot biztosít a felhasználónak. Az ilyen kódokat általában közösségi hálón vagy e-mailben terjesztik, vagy kereshetünk ezeket a kaszinó partnerek oldalain. A promóciós kódok korlátozott ideig érvényesek és

Az itt felsorolt bónusz típusok a legnépszerűbbek és leggyakrabban találhatók az online kaszinókban. De minden kaszinóban saját bónusz rendszer létezik, ahol egyes bónuszok állandó formájában elérhetők, mások korlátozott ideig kaphatók.

befizetés nélküli bónusz 2023

Fogadási követelmények és egyéb bónusz szabályok

Amikor bónuszokról van szó, szükséges emlékezni, hogy ezekhez az ajándékokhoz szabályok és fogadási követelmények fűződnek. Előszőr is az összes bónusz, amely pénz formájában kapunk csak a bónuszegyenlegünkre fog kerülni és ez a pénzösszeg addig nem kerül kifizetésre, amíg nem teljesítünk az összes, bónuszra vonatkozó követelményt. Általában, a bónuszokra a következő szabályok és követelmények vonatkoznak:

 1. Érvényességi idő. Majdnem minden bónuszhoz hozzá fűződik az érvényességi idő. Egyes esetekben a bónuszt muszáj kihasználni bizonyos idő alatt, másokban a bónuszt aktiválni szükséges bizonyos idő alatt.
 2. Bizonyos játékok, ahol a bónusz felhasználható. Egyes bónuszokhoz meghatározott játékok járnak, ahol ezt a bónuszt fel lehet használni.
 3. Fogadási követelmény. Az összes bónusz pénz, vagy a bónuszként kapott ingyenes pörgetésekből szerzett nyeremény (amely szintén bónusznak számít és bónuszegyenlegre kerül) fogadási követelménnyel jár. Ez azt jelenti, hogy ez a pénz nem kerül kifizetésre addig, amíg nem teljesítjük a megforgatási követelményt, vagyis nem játsszuk el annyiszor, ahányszor azt a kaszinó követeli. A megforgatási követelmény minden kaszinóban más és általában 30 és 50 között mozog. Tehát, az x30 megforgatási követelmény esetén, a játékos harmincszer kötelező megforgatni a bónuszpénzt és csak azután tudja azt kivenni.

Következtetés

Végezetül érdemes azt mondani, hogy a kaszinó bónusz ez egy remek lehetőség, amit érdemes kihasználni. Az ingyenes pörgetésekkel több esélyt kapunk nagyobb nyereményt szerezni egy nyerőgépes játékban, és ehhez nem kell saját pénzünket kockáztatni. A befizetési bónuszokkal ingyen pénzt és pörgetéseket kapunk ajándékként. A befizetés nélküli bónusz 2023 a legjobb, mivel nem igényel befizetést, de ritkán adják. Mindegy, hogy milyen bónuszt kapunk, mindig figyelmesen olvassa el a fogadási követelményeket és bónusz felhasználási szabályokat. Abban az esetben, amikor nem biztos, hogy tudja ezeket teljesíteni, inkább ne igényelje a bónuszt. Még egy fontos részlet, amire figyelmet kell fordítanunk – a kaszinó biztonsága. A szikrázó reklámokat és óriási bónuszokat gyakran a csaló oldalak használják. A kaszinó szakértők ajánlanak, hogy mielőtt regisztrál és befizet egy kaszinóban, előszőr győződjünk meg arról, hogy a kaszinó licencelt és feltétlenül olvassuk a más játékosok véleményét a kaszinóról. Ha a vélemények többsége negatív, keressen egy más létesítményt.

Ez is érdekelhet