Hogyan kereshetsz némi extra pénzt utazás közben sportfogadásokkal

Ha te is az utazást tekinted szenvedélyednek, van egy remek hírünk a számodra – nem kell választanod a lakásvásárlás vagy a világ körbeutazása között. Mindkettőt megteheted, hiszen Utazás közben is kereshetsz pénzt sportfogadással! Mi természetesen nem azt mondjuk, hogy szerencsejátékot kell játszanod a pénzeddel. Érdemes előre tájékozódni, és elolvasni olyan oldalakat, ahol például a 22Bet vélemények vannak, így megtalálhatod a számodra ajánlott bukmékert. Ha úgy döntesz, hogy az utazási költségvetésedet egy részét sportfogadásokba teszed, lehet, hogy hamarabb kell összepakolnod a bőröndjeidet, mint remélted. A szerencsejáték helyett azt javasoljuk, hogy keress pénzt egy gyakorlatilag kockázatmentes sportfogadási stratégiával, például a párosított fogadásokkal.

Miért tökéletes a párosított fogadás a világjárók számára?

Ha azon tűnődsz, hogy a Párosított fogadásokmiért illik jól az utazáshoz, íme néhány ok:

 • A párosított fogadás nem szerencsejáték, hanem egy matematikai alapú, alacsony kockázatú módszer a legális pénzkeresésre.
 • A Párosított fogadások nem igényel sok időt. A Párosított fogadásokkal akár napi öt perccel is pénzt kereshetsz.
 • Amíg van egy laptopod, egy Wi-Fi kapcsolatod és egy online bukméker fiókod, addig útközben is tudsz Párosított fogadásokat játszani.
 • Ha még mindig nem vagy biztos benne, hogy a Párosított fogadások az, amivel növelheted az utazási költségvetésedet, mindenképpen nézd meg az alábbi videót, amely elmagyarázza, hogyan is működik ez a módszer.

Hogyan lehet Matched fogadást kötni utazás közben?

A Párosított fogadásokat utazás közben is könnyű elvégezni. A nehéz rész a kalandra való felkészülés. Mielőtt útnak indulsz, van néhány dolog a listádon, amit először ki kell pipálnod. Ezek közül most a legfontosabbakat fogjuk megvitatni.

Az útitervet a párosított fogadásokhoz igazítsd

Hosszú azoknak az országoknak a listája, ahol a sportfogadás legális. Vannak azonban olyan országok is, ahol ez a szerencsejáték-tevékenység teljesen tilos. Egyes országok olyan messzire mennek, hogy blokkolják a sportfogadási oldalakhoz való hozzáférést. Ha egy ilyen országban találod magad, akkor nem fogsz tudni Matched fogadást kötni.

Ezért azt tanácsoljuk, hogy végezd el a kutatást, mielőtt bepakolnád a bőröndjeid. Győződj meg róla, hogy útiterved olyan fogadást támogató országokon keresztül vezet, mint például a következők:

 • Egyesült Királyság
 • Ausztrália
 • Új-Zéland
 • Kanada
 • Brazília
 • Olaszország
 • Németország
 • Svédország
 • Norvégia
 • Szerbia
 • Horvátország
 • Spanyolország
 • És mások

A Wi-Fi a kulcs

A Párosított fogadások egy sportfogadási módszer, amely a 21. században jelent meg. Ha azon tűnődsz, hogy miért nem voltak korábban Párosított fogadások, akkor íme a válasz: az egész az internet miatt van. Ahhoz, hogy kihasználhasd a bukmékerek összes bónuszát, megfelelő internetkapcsolatra van szükséged.

Szükséged van egy laptopra is, hogy megtehesd a fogadásokat. A jó hír az, hogy nem kell, hogy ez egy abszolút szörnyeteg legyen a játékosok álmaiból. Amíg internetböngészésre tudod használni, addig bármilyen laptop megteszi a magáét. De ma már persze okostelefonon is egyszerű fogadni.

Ne felejtsd el a kártyáid

A nyugati világban a Visa a legelterjedtebb bankkártya. Népszerűségét tekintve csak a China UnionPay előzi meg a Visa-t, de ez a kártya csak a Kínában élők számára elérhető. A világ más részein a Visa a bankkártya-univerzum abszolút ura. A Visa mellett a MasterCard és az Amex is okos választás. Bárhol is tartózkodik a bolygón, jó eséllyel van a közelben olyan piac, üzlet vagy ATM, amely elfogadja ezeket a kártyákat.

Egy másik nagyszerű dolog ezekkel a bankkártyákkal kapcsolatban, hogy az összes legjobb online fogadóiroda működik velük. Néhány bukméker azonban előfordulhat, hogy nem engedi, hogy más országból származó bankkártyával fizess be vagy vegyél ki pénzt. Ebben az esetben fontos, hogy legyen egy e-pénztárcád, amelyet alapvetően minden bukméker engedélyez. Mi egy olyan eWalletet ajánlunk, mint a Skrill vagy a Neteller, hogy ezeket a befizetéseket/kivételeket megtehesd – csak légy óvatos az átváltási vagy tranzakciós díjakkal.

Az online fogadóirodák mellett érdemes megfontolnod a legjobb fogadási tőzsdék használatát is a párosított fogadások utazásához, valamint néhány megbízható fogadási brókercéget, hogy segítsenek neked a fogadásaid elhelyezésében és a párosított fogadási folyamat befejezésében.

Ez is érdekelhet