Horvátország legszebb strandjai: hol érdemes szállást foglalni?

horvátország strandok

Sok külföldi választja Magyarországot utazásuk célpontjának, különösen a nyári időszakban. Tény és való, kicsi országunknak több olyan pontja is akad, amiknek célszerű felkerülnie egy utazási bakancslistára, így azok a magyarok is találnak látnivalót a nyaralásuk alatt, akik nem engedhetnek maguknak egy tengerparti üdülést. Szerencsére nincs messze tőlünk Horvátország, így aki mindenképpen tengerparton szeretne egy kis időt eltölteni, annak elég a kocsiba szállnia vagy egy buszra felülnie, és viszonylag gyorsan, valamint nem is olyan drágán tud külföldön nyaralni. Miért érdemes egyszer mindenkinek ellátogatni Horvátországba?

A rengeteg kisebb sziget, a több ezer kilométer hosszú partvonal szinte már biztosíték lehet arra, hogy a fiatalok, az idősebbek, és a kisgyerekes családok is megtalálják majd a számításaikat Horvátország legszebb strandjain. Sokaknak lényeges szempont szokott lenni a szállás kiválasztása során, hogy olyan helyet találjanak, ami közel van a parthoz, hiszen ilyenkor gyalog is simán megtudják közelíteni a tengert, és nem kell kocsiba ülni, valamint a parkoló hely miatt aggódni akkor, ha fürödni és napozni szeretnének. Nem kell azonban aggódni, mert ha tudjuk hol nézzünk szét, könnyen rábukkanhatunk online is a tökéletes szállásra!

Szerencsére több olyan horvátországi apartmanszállás közül is lehet válogatni, amelyek nincsenek messze a strandtól. A fenti linken egy egyszerűen és gyorsan használható szálláskereső oldalra lehet eljutni, ahol egyből látni lehet majd a fontosabb adatok megadása után, hogy hol érdemes szállást foglalni Horvátország legszebb strandjaihoz közel. Minden találatnál fel vannak tüntetve a lényeges információk, és képek is a rendelkezésre állnak annak érdekében, hogy tényleg a legjobb döntést hozhassák meg az utazást tervezők. Egyértelműen nem lesz mindegy az, hogy a végig kirándult, vagy az átstrandolt nap után milyen apartmanban tudjuk álomra hajtani a fejünket!

Remek hír, hogy a Szálláskérés oldalán néhány kattintással le lehet szűkíteni a találati listát az szerint, hogy milyen elvárásaink vannak a szállással kapcsoltban. Legyen szó a szobák számáról, a közel eső strandról, a baba-, vagy állatbarát szállásról, esetleg a fizetési lehetőségekről, itt a beállítás után csak azok között a szállások között kell már dönteni, amik megfelelnek az igényeinknek. A tervezés folyamatában a szállás keresés mellett már érdemes annak is utána járni online, hogy milyen látnivalókat nem szabad kihagyni majd a strandolás mellett az adott helyen Horvátországban, hol lehet majd jókat enni, hol lehet búvárkodni, és hol lehet egy jót bulizni az éjszaka folyamán. Ami biztos, hogy aki Horvátország mellett dönt, az életre szóló élményekkel gazdagodhat, így megéri majd egy kicsit mélyebben a zsebünkbe nyúlni egy ilyen külföldi út miatt!

Fotó: pexels.com

Ez is érdekelhet