AquaMijas

AquaMijas

Az AquaMijas Mijas és Fuengirola között Las Lagunas városrészben található, ahol garantált az adrenalin élmény. A legmerészebbeknek a 17 m magas Kamikaze csúszda ajánlható, vagy a Diver-Dragon az egész család számára alkalmas. A csúszdalabirintusban két csúszda útvonala metszi egymást. A közeli Bio Parc Fuengirolába és az AquaMijasba kedvezményes jegy vásárolható.

Mijas Malaga közelében található, a Costa del Sol egyik kedvelt üdülőtelepülése. A szolgáltatások gazdagsága miatt népszerű a családos nyaralók körében, az a hely, ahol mindenki jól érzi magát. A Mijas Vízipark Malaga városközpontjától 25 km fekszik, de Fuengirola központjából ingyenes busszal is megközelíthető.

AquaMijas látnivalói

Az AquaMijas Mijas és Fuengirola között Las Lagunas városrészben található, 1986-ban nyílt meg. A 34 ezer m2-es területen mindennek van elég hely, a gyönyörű környezetben számtalan érdekes attrakció található. Árnyas piknikezőhelyek és sok szolgáltatás (ingyenes parkoló, étterem, mosdók, bérelhető szekrények) áll a látogatók rendelkezésére.

Csúszdák

Kamikaze: 17 m magas, 30,5 m hosszú pályák a merészebb 7 évesnél idősebbek számára. Csak testtel használható.

 

Driver-Dragon: a Búvár-Sárkány egy nyitott tetejű csúszda az egész család számára. 7 m magas, 46 m hosszú, csak testtel használható.

Csúszdák labirintusa: a csúszdalabirintusban két csúszda útvonala metszi egymást, az egyik 92 m, míg a másik 108 m hosszú. Csak testtel használható, az egész család számára alkalmas.

Rio Bravo: izgalmas ereszkedést és kanyarokat kínál, több mint 100 m hosszú, amelyet a családdal vagy a barátokkal lehet kipróbálni.

Adventure River: a folyami kaland magassága 10 m, és 100 m hosszú, szimpla vagy dupla úszón lehet lovagolni.

Crazy Loop: egy zárt csöves csúszda fényeffektusokkal, 13 m magas és 100 m hosszú pálya.

Soft Track: a Lágy lejtők 50 m hosszú, 10 m magasból indul, 4 puha csúszda, amely a vízen repülés érzetét kelti. Ideális családosoknak, versenyzéshez, a puha pályák az egész család számára, akár egyszerűen szőnyeggel, dupla úszóval vagy testtel használható.

A csúszdák általában 7 éves kortól használhatók. Míg egyes csúszdák kizárólag csak testtel használhatók, egyesek akár szőnyeggel, dupla úszóval vagy testtel.

AquaMijas attrakciói kisgyerekeknek

Isla Lagartos: A Gyíkok szigete egy vízi játszótér, ahol állatfigurák, fúvókák, csúszdák várják a gyerekeket.

La Lunga: A The Jungle gyerekmedence, legfeljebb 6 éves gyerekek számára, egy csendes hely a családosoknak.

Lago Azul: a Kék tó a függőágy mellett található, ideális a közös együttlétre, egy kiterjedt és csendes medence.

AquaMijas

 

Medencék az egész családnak

A Hullámmedence a tengert szimuláló kis hullámokkal ideális közös családos kikapcsolódáshoz.

A Jakuzzit 6 év alatti gyerekek csak felnőtt kíséretében használhatják.

Étkezés az AquaMijas-ban

A víziparkban számos gasztronómiai lehetőség található, például egy mediterrán önkiszolgáló étterem, egy központi bár, és egy olasz Trattoria. A Splash kioszkban pedig shake fagylalttal, mojito kóstolható.

2 park egy jeggyel

AquaMijas és a fuengirolai Bio Parc együttműködése révén kedvezményes jegyek vásárolhatók. A Bio Parc a megszokottól eltérő szemléletű, állatparki modellen alapuló élményt kínál. Amennyiben a jegyet az AquaMijas weboldalon keresztül vásárolja meg, akkor elsőként az AquaMijas-t kell meglátogatni – akár különböző napon.

Megközelítés

Autovía del Mediterráneo A7 km

208, 29651, Las Lagunas de Mijas

Nyitvatartás

Az AquaMijas a szezonnyitást követően minden nap nyitva tart, az árak az időpontok és a dátumok is változhatnak, ezért érdemes a vízipark honlapján tájékozódni. Az attrakciók a parkzárás előtt 15 perccel zárnak.

Április-május: 10:30-17:30

Június: 10:30-18:00

Július-augusztus: 10:30-19:00

Szeptember közepéig: 10:30-18:00 óra között.

Jegyár

Az online vásárolt jegyek csak másnapra érvényesek, előszezonban 14:30-tól, a főszezonban 15:30-tól 30 %-os kedvezményt kínálnak. A jegyárak az AquaMijas weboldalán tekinthetők meg, illetve vásárolhatók meg a https://aquamijas.com/en/tickets/ alatt.

Fotók: Aquamijas.com

Ez is érdekelhet