Vannak olyan kódok, amelyekkel meg lehet nyerni a Jackpot nyereményeket?

Az internetes szerencsejátékkal kapcsolatban sokféle tévhit és legenda kering. Sokan állítják azt, hogy valamilyen különleges stratégiával vagy kóddal sikerült túljárniuk a nyerőgép eszén és megnyerni a főnyereményt, azonban ez soha nem igaz. Az online kaszinó oldalakon elérhető összes játék szoftveres RNG véletlenszám generáló algoritmusokat használ, amelyeket lehetetlen befolyásolni. Ha valaki azzal kérkedik, hogy ő mindig nyerni tud, azt soha ne hidd el. Az internetes szerencsejátékok tisztaságát biztosító algoritmusok teljesen biztonságosak, ezekbe sem a kaszinó, sem maguk az algoritmus készítői nem tudnak belenyúlni, hiszen pont ez a lényegük. Mindezek ellenére persze érthető, hogy az akár ezermilliós nyeremények miatt sok legenda kap szárnyra, azonban ezek nem többek holmi legendáknál. Ha tovább olvasol, akkor megtudhatod mik azok a jackpot nyeremények és miért nem lehet ezeket bónuszkódokkal megnyerni.

Ez A Jackpot Nyeremények Lényege

A jackpot nyereményeknek alapvetően kétféle változata létezik. Vannak fix és progresszív jackpotok. A fix jackpotok meghatározott összegűek, értékük általában 1000x-5000x, vagyis a feltett tét értékének 1000-5000 szerese. Egy nyerőgép akár többféle fix jackpotot is kínálhat. A jackpot nyeremények másik fajtáját a progresszív jackpotok jelentik, amelyeknek az értéke folyamatosan változik. A progresszív jackpot lényege, hogy azon slot játékok esetén, amelyek kínálnak ilyen nyereményeket, minden egyes pörgetéskor a játékosok által feltett tét egy kis része ebbe a nyereményalapba kerül.

Ez a különleges nyereményalap aztán egészen addig növekszik, amíg valamelyik szerencsés játékos ki nem pörgeti a jackpotot. Ez sokszor heteket, hónapokat is igénybe vehet. A legnagyobb progresszív jackpot nyeremények ennek megfelelően óriásiak, akár több száz vagy több ezer millió forintos nagyságrendűek is lehetnek, ezeket azonban csak a legszerencsésebb játékosok tudják kipörgetni. Sokan egy életen át próbálkoznak a jackpot főnyeremény kipörgetésével, de hiába. Erre nyújtanak megoldást az olyan újító jellegű nyerőgépek, amelyek garantált heti napi vagy akár óránkénti jackpotot is kínálnak. Ezek a nyeremények bár sokkal kisebbek, sokkal könnyebben kipörgethetőek is. A valaha volt legmagasabb online jackpot főnyeremény értéke mai árfolyamon számolva több, mint 6000 millió forint volt.

Miért Nem Nyerhetem Meg A Jackpotot A Bónuszkódokkal?

Ezek az óriási nyeremények nagyon vonzóak, így sok tévhit is kering arról, hogy hogyan lehet ezeket nagyobb eséllyel megnyerni. Ezek azonban mind alaptalanok. Az online játék biztonságáról a szoftveres RNG véletlenszámgeneráló algoritmus gondoskodik. Teljesen véletlenszerű az, hogy ki és mikor nyeri meg a jackpotot. Mindenkinek ugyanannyi esélye van nyerni. Nincs semmilyen olyan kód vagy trükk, amivel megnyerheted a jackpotot, vagy növelheted a nyerési esélyeidet. Sőt, a jackpot nyereményeket eleve csak akkor nyerheted meg, amikor valódi pénzben játszol, az ingyenes bónuszpörgetések alkalmával nem.

Könnyű belátni, hogy ez így igazságos, hiszen nem lenne sok értelme annak, ha bárki kódokkal tudná növelni a jackpot kipörgetésének az esélyét. A nyerőgépek lényege pont az, hogy minden játékosnak ugyanakkora nyerési esélyt biztosítanak, függetlenül attól, hogy kezdő vagy profi. Ez az elv minden egyes pörgetésnél érvényesül. Teljesen mindegy, hogy naponta 2 órát vagy 5 percet játszol, minden egyes pörgetésnél ugyanakkora esélyed lesz megnyerni a jackpotot. A legnagyobb jackpot nyeremények csak a legszerencsésebb játékosok kiváltságai.

Erre Lehet Felhasználni A Bónusz Kódokat

Online casino bónusz kódok ettől függetlenül még léteznek, csak teljesen máshogy lehet felhasználni őket. A különféle promóciós kódokat bónuszok igénybevételére tudod felhasználni, a játékok eredményét soha nem tudod semmilyen módon befolyásolni. A játékok eredményét még a kaszinó sem tudja befolyásolni. A bónusz kódok felhasználásával befizetési bónuszhoz, ingyenes pörgetésekhez, cashbackhez vagy egyéb kedvezményekhez juthatsz hozzá. A bónuszkódokat megtalálhatod az általad választott kaszinó oldalán, vagy megkaphatod az email címedre is, amennyiben személyre szóló bónuszkódokról van szó. Sok kaszinó a VIP hűségprogramon keresztül személyre szóló promóciós kódokkal is kedveskedik az aktív játékosoknak. Mindig emlékezz azonban, hogy a bónusz kódok felhasználása időhöz van kötve, így amennyiben nem használod ezeket fel a megadott időn belül, úgy elveszhetnek. Mindig érdemes a regisztrációhoz használt email címedet rendszeresen ellenőrízned, hogy kaptál-e esetleg valamilyen bónusz kódot.

Így Szerezheted Meg A Legnagyobb Nyereményeket

A legnagyobb nyeremények megszerzéséhez szerencsére, jó megérzésekre és jól megválasztott játékstratégiára is szükséged lehet. Nem biztos, hogy mindig megéri a legnagyobb főnyereményeket üldözni. Lehet, hogy egy kisebb nyereményeket kínáló nyerőgépen nagyobb szerencséd lenne és összességében többet tudnál nyerni. Azt, hogy egy nyerőgép mennyire fizet jól, elsősorban az úgynevezett RTP nyereménykifizetési érték mutatja meg. Ez általában 94% és 97% között mozog. Elvileg minél magasabb egy gép RTP értéke annál jobban fizet, azonban a gyakorlatban persze előfordulhat az, hogy neked pont egy alacsonyabb értékkel rendelkező gépnél lesz nagyobb szerencséd.

A legnagyobb nyereményeket egyértelműen a progresszív jackpot nyerőgépek kínálják, így amennyiben valóban a lehető legmagasabb nyereményeket üldözöd, úgy ezeknél érdemes próbálkoznod. Próbálkozhatsz azonban a fix jackpotokat kínáló slot játékokon is, hiszen ezek is kínálhatnák akár 5000x nyereményeket is. Az asztali kaszinó játékok általában alacsonyabb nyereményeket kínálnak, a blackjack esetében az elérhető legnagyobb nyeremény a tét duplája, roulette esetében a tét 35-szöröse, baccaratban a tét 25-szöröse, míg pókerben a játékosoktól függően a tét akár 12-szerese. Az asztali kaszinó játékok akkor lehetnek előnyösek, ha van egy jól kidolgozott játékstratégiád, amellyel hosszú távon szeretnél nyerni.

Ez is érdekelhet