Nyerő Taktikák az Online Nyerőgépekhez

Ha arra keresed a választ, hogy hogyan nyerhetsz az online nyerőgépek ellen, akkor egészen biztosan tanácsok millióit olvastad már. Tudjuk azt, hogy rengeteg információ kering, ezzel együtt pedig a tévhitek száma is hatalmas. Az alábbiakban adunk néhány tippet arra, hogy miket érdemes figyelembe venni. Ha pedig figyelsz hogy a gyors kifizetések a kaszinók erőssége legyen, és a https://onlinekaszinók.org/gyors-kifizeto-kaszinok közül választasz, akkor nemcsak az esélyeid lesznek jobbak a tippek használatával, de  még a nyereményt is gyorsan megkaphatod.

Válaszd ki a Megfelelő Nyerőgépet!

Amikor nyerőgépet választasz, akkor vannak olyan kulcsfontosságú tényezők, amelyeket figyelembe kell venni. Többek között ezeket:

  • Volatilitás
  • Találati arány
  • A játékosok közötti megtérülés százalékos aránya (RTP)
  • Téma
  • Élvezetesség

Biztosan felmerülhet kérdésként, hogy mi is az az RTP? Ez a beépített hozam, amelyet minden szoftvercég beprogramoz a nyerőgépbe. Az RTP egy átlagos hozam több millió pörgetésen keresztül. A valóságban soha nem fogsz elég pörgetést játszani egy életen át ahhoz, hogy megtapasztald a valódi RTP-t. Azonban ez egy jó útmutató arra, hogy egy nyerőgép jól fizet-e.. Egy 95%-os RTP-vel rendelkező nyerőgép például – átlagosan – 95 forintot fizet minden feltett 100 forint után. A fennmaradó 5 foirint a kaszinó előnye. És hogy mi a jó RTP? A legjobb RTP-jű nyerőgépek esetében ez az szám 96-98% között kell, hogy jelent.

Figyelj a Találati Arányra!

Miután figyelembe vetted az RTP-t, meg kell értened a találati arányt is. Ez az az átlagos százalékos arány, amellyel kiváltasz egy kifizetést vagy bónusz funkciót. A találati arányt nehéz megtalálni, és nem fogják közzétenni a nyerőgépek nyeremény tábláiban vagy a kaszinó lobbijában. Néha azonban a fejlesztő weboldalán megtalálhatod a nyerőgépek találati arányát. A jó online nyerőgépek találati aránya 24-27% körül van. És  hogy mii a különbség az RTP és a találati arány között? Az RTP egyszerűen a nyerőgép által elért elméleti, hosszú távú kifizetés. A találati arány arra vonatkozik, hogy milyen gyakran találhatsz el egy nyerő pörgetést.

Mindig Tanulmányozd a Kifizetési Táblázatot!

A nyerőgépek pörgetése előtt elengedhetetlen a nyereménytábla elolvasása. Rengeteg fontos információt tudhatsz meg, például az RTP-t és a jackpot méretét. Ez az információ pedig elengedhetetlen ahhoz, hogy minden ismeret a rendelkezésedre álljon akkor, amikor belevágsz a játékba.

Kezeld a Bankrollod!

Bármelyik online kaszinó valódi pénzes oldalon is játszol, nagyon fontos, hogy kezeld a költségvetésedet. Nincs szükséged merev tervekre, de győződj meg róla, hogy a téteket a játszott nyerőgép volatilitása és RTP-je alapján változtatod. A tét nagyságát a nyerősorok számától függően is módosíthatja. Ha például egy nyerőgép 100 fix nyerővonallal rendelkezik, akkor a tétet legyen kisebb vonalanként, így egy szerencsétlen  pörgetés esetében nem lesz túl nagy a veszteséged.

A Tét Nagysága

Sok weboldal azt tanácsolja, hogy mindig maximális téttel játssz. Ennek az az oka, hogy a több nyerővonallal rendelkező nyerőgépeknél, ha maximális tétet teszel, nagy összegeket nyerhetsz a több soros nyereményekből. Ez alapvetően igaz. Ugyanakkor azonban azt is fontos megjegyezni, hogy a véletlenszám-generátorok segítségével az online nyerőgépeknél a nyerési esélyeid ugyanolyanok, függetlenül attól, hogy az összes nyerővonalra vagy csak egyre teszel. A maximális tét nem növeli a nyerési esélyeid. Akkor is nyerhetsz egy nyerőgépen, ha minimális téttel játszol, ugyanúgy, ahogyan akkor is veszíthetsz, ha maximális téttel játszol. Persze különbség lesz a megnyert összegben. Ennél azonban fontosabb az örömteli játék és az, hogy ragaszkodj a költségvetésedhez.

Ne Hajszold a Progresszív Jackpotokat!

A sprogresszív jackpotos nyerőgépek hatalmas jackpotokkal rendelkezhetnek, de ez a pénz valahonnan jön… Ez azt jelenti, hogy a normál pörgetések kevesebbet fizetnek a jövőbeli kolosszális jackpot kifizetés miatt. Ez pedig azt jelenti, hogy a találati gyakoriság kisebb ezeken a játékokon, azaz nehezebb nyereményt elérni. Ha kisebb játék költségvetéssel rendelkezik, akkor a gyakori kis nyeremények legyenek a nyerőgépes stratégiád fókuszában.

Nem Tudod Befolyásolni a Véletlenszám-generátorokat

Fontos tudni azt, hogy nem tudod a véletlenszám-generátorokat befolyásolni. Minden egyes pörgetés véletlenszerű. Nincs forró vagy hideg gép. Nincs csaló kód, például nagyon gyors játék, gombok kétszeri lenyomása stb. Az ezekben a gépekben lévő algoritmusokat egy harmadik fél által ellenőrzött és tesztelt cég biztosítja, hogy a nyerő kombinációkat nem lehet kitalálni és nem lehet manipulálni.

Használd a Nyerőgépek Bónuszait!

Győződj meg róla, hogy a videó nyerőgép időnként megkövetel-e valamilyen cselekvést a részedről, hogy engedélyezzen vagy aktiváljon bizonyos bónuszokat. A legtöbb nyerőgép automatikusan számolja a bónusz szimbólumokat, amikor azok megjelennek, másoknál azonban a szimbólumok megérintésére van szükség. Az ilyen bónuszokat pick’em bónuszoknak nevezik. Mielőtt komolyan játszanál, olvassa el az információs részt, így nem fordulhat majd elő, hogy véletlenül kihagyod a bónuszokat, csak azért, mert nem tudod, hogy ott vannak.

Ismerd Meg a Bónusz Lehetőségeket!

Mindig ismerd meg a nyerőgép szimbólumait! A leghatékonyabb nyerőgép-stratégia, ha olyan gépeket keresel, amelyek ingyenes pörgetéseket, újrapörgetéseket, jackpot-fordulókat, szorzó szimbólumokat és jokereket kínálnak. Ezek a bónusz funkciók nagyobb értéket adnak a tétekért, és izgalmasabbá teszik a játékokat. A sok bónusz szimbólummal rendelkező játékok általában magas varianciájúak, de könnyebbé teszik a nyerést.

Válassz a Találati Gyakoriság Vagy a Kifizetési Méret Között!

Egy másik online nyerőgépes stratégia, hogy vagy nagyobb találati gyakoriságot, vagy nagyobb visszafizetési százalékot választasz. Nem választhatod mindkettőt. Játékstílusodtól függően választhat gyakori kis nyereményeket (magasabb találati gyakoriság) vagy alkalmi nagy nyereményeket (nagyobb kifizetés).

Ne Légy Babonás!

Ne zaklasd az isteneket a nyerőgépes játékoddal!  Ne játssz tovább és ne veszíts, „mert úgy érzi, hogy ezúttal kifizetődik”. A nyerőgépek RNG-t használnak a szimbólumok előállításához minden egyes pörgetésnél. Ez pedig az jelenti, hogy semmilyen babona nem segít abban, hogy a szerencse a pártodra álljon.

 

Ez is érdekelhet