A Legjobb Játékok A Vulkan Vegas Ingyen Pörgetéseivel

Az új játékosoknak járó üdvözlőbónuszok és az aktív játékosoknak járó heti bónuszok és hűségjutalmak kétségtelenül sokat segítettek abban, hogy az online szerencsejátékosok száma az utóbbi években ilyen rohamos mértékben nőjön. Bár a legtöbb játékost csak a bónusz egyenleg összege érdekli, valójában legalább ugyanilyen fontosak a kiegészítő bónuszok is. Ezek közül is az egyik legkedvezőbb promóciót jelentik az ingyenes nyerőgépes pörgetések. A Vulkan Vegas ingyen pörgetés bónusz keretein belül úgy próbálhatod ki a legjobb online slot játékokat, hogy közben semmit nem kell kockáztatnod. Az ingyenes pörgetésekhez ugyanis a kaszinó ajándékba adja a tétet, így amikor veszítesz, az neked nem kerül semmibe. Ha azonban nyersz, akkor a nyeremény téged illet. Az ingyenes pörgetéses bónusz remek módja annak, hogy megismerj új nyerőgépeket, vagy kipróbáld a jelenlegi közösségkedvenceket. A bónuszpörgetéseket a kaszinó által választott játékokon tudod felhasználni. A kaszinó által választott játékok folyamatosan változnak, pont azért, hogy minél több nyerőgépet ismerhess meg a promóció keretein belül. Talán pont az egyik lesz az új kedvenced. Olvass tovább és ismerj meg néhány slot játékot, amelyet te is kockázatmentesen próbálhatsz ki a promóció keretein belül!

Big Bass Bonanza

Ez egy különösen magas, több, mint 96,7 százalékos RTP értékkel rendelkező online slot játék, amely elhozza az otthonodba az amerikai vidék hangulatát. A játékban a szimbólumokat 5 tárcsán és 3 sorban tudod kipörgetni. A szimbólumok összességében a pecázáshoz kapcsolódnak, így a nyertes kombinációkhoz a betűkön és számokon kívül különféle halakat, pecabotot, uzsistáskát, de még monster truckot is kipörgethetsz. Az hangulatot az igazi “redneck” stílusú zene teszi teljessé. A slot játékmenete egyszerű, így kezdők számára is bátran ajánlható, RTP értéke pedig kiugróan magasnak mondható. Ha sikerül 3 vagy több scatter szimbólumot kipörgetned, akkor 10, 15 vagy 20 bónuszkörös minijáték indul. A bónuszkör alatt további bónuszpörgetéseket nyerhetsz, valamint akár 10x nyereményszorzót is aktiválhatsz. A játékot az ismert és díjazott fejlesztőcsapat, a Pragmatic Play készítette. Ha egy egyszerű, de szórakoztató nyerőgépre vágysz és kedveled az alacsonyabb volatilitású nyerőgépeket, amelyek kisebb nyereményeket osztanak ki, de gyakrabban, akkor a Big Bass Bonanza lehet az új kedvenced.

3×3 Hold The Spin

Ez egy igazi klasszikus, retro gyümölcsös nyerőgép kezdőknek és a retro slotok rajongóinak. A mindössze 3 tárcsa és 3 sor, valamint a gyümölcs és harang szimbólumok a 60-as és 70-es évek klasszikus játékgépeit idézik. Ha sikerül három aranyérmét kipörgetned, akkor a jutalmad 3 bónusz pörgetés. Ha a bónuszpörgetések közben további aranyérméket pörgetsz ki, akkor a bónuszkör számláló visszaáll 3-ra. Innen ered a slot játék neve a 3×3 Hold The Spin. Ennek a különleges funkciónak köszönhetően, ha igazán szerencsés vagy, akkor ezen a gépen gyorsan komoly nyerőszériákat hozhatsz össze. Szintén modern újításnak számít a kör végén elérhető dupla vagy semmi opció. A dupla vagy semmi opció lényege, hogy ezt választva 50 százalék esélyed van megduplázni a nyereményed, de ugyanúgy 50 százalék esélyed van elveszteni azt. Ne legyél túl mohó, ha ma nincs jó napod, akkor inkább ne kockáztasd meg. A Gamzix által piacra dobott 3×3 Hold The Spin játékgép RTP értéke 96,1%, amely bár nem olyan magas, mint az előző slot játék RTP értéke, még mindig kifejezetten jónak mondható.

Book Of Rebirth

A Book Of Rebirth egy újabb ígéretes nyerőgép a “Book Of…” stílusú játékgépek kategóriájában, amelyen akár a feltett tét ötezerszerese is a tiéd lehet. A klasszikus kiosztású, 5 tárcsás, 3 soros nyerőgép RTP értéke 95,9%. A nyerőgép elkalauzol az ókori Egyiptom világába. A játék témáját adó “újjászületések könyve” egyfajta mítikus ereklyének számít a halál utáni életben aktívan hívő ókori egyiptomiak körében. Újjászületni biztos nem, de meggazdagodni talán neked is segíthet.  A könyv szimbólum egyszerre funkcionál wild és scatter szimbólumként is, vagyis bármely hiányos kombinációt kiegészíthet nyertes kombinációra, sőt, ha 3, 4 vagy 5 darabot pörgetsz ki belőle, akkor a jutalmad a tét kétszerese, huszonötszöröse, illetve kétszázötvenszerese. Ennek megfelelően ez egy magas volatilitású nyerőgép, amely elsősorban haladóknak készült. További értékes szimbólumok még a piramis, a fáraó, a királynő és a skarabeusz bogár, amelyek kombinációtól függően 750x, 2000x és 5000x kifizetéseket kínálnak.

További Bónuszok És Népszerű Nyerőgépek

Ezen nyerőgépek listája és az elérhető promóciók részletei persze folyamatosan változhatnak így érdemes mindig naprakésznek lenned a Vulkan Vegas online kaszinó promócióival kapcsolatban. Az ingyenes pörgetéseken túl más bónuszokra is számíthatsz, például akár 450,000 forint értékű üdvözlő bónuszra. A részletekért látogass el a Vulkan Vegas online kaszinó promóció menüpontjára. A regisztráció csupán 5 percet vesz igénybe és mindenki számára rendkívül egyszerű. Az aktív játékosok automatikusan bekerülnek a hűségprogramba és ahogy a hűségszintjük növekszik, úgy egyre kedvezőbb heti bónuszokban részesülhetnek. Ha további nyerőgépeket szeretnél kipróbálni, akkor keresd a főoldalon a legnépszerűbb és az új és népszerű játékokat. A Vulkan Vegas oldalán több száz magas RTP értékű nyerőgép közül választhatsz, amelyek közül egyes progresszív jackpotot kínáló slotok főnyereménye akár több száz vagy több ezer millió forint is lehet. Legyenek a kedvenceid akár az legegyszerűbb gyümölcsös slotok, akár a legkomplexebb, látványos megaways nyerőgépek, itt biztosan megtalálod az új kedvenceidet.

Ez is érdekelhet