A legjobb helyek, ahová a sportfogadás szerelmesei utazhatnak

barcelona

Az utazás önmagában is egy kiváló elfoglaltság, az emberek többsége örömmel utazik, amikor lehetőségük adódik rá. Eközben a sportfogadás világa egyre nagyobb méreteket ölt, és egyre több ország nevezhető igazi szerencsejáték-oázisnak. A technológia fejlődésével létrejöttek az online- és mobil platformok, melyek által bárhonnan meg lehet tenni a téteket, a betfair fogadás erre tökéletes példa, hiszen a szolgáltató könnyen megnyitható akár mobilböngészőből is. Talán senkinek nem meglepő, hogy a sportfogadóknak amennyiben lehetőségük van elutazni, és személyesen fogadni a sporteseményekre, akkor azt boldogan megteszik.

Van, aki úgy választ úti célt, hogy csak a térképre bök, ám sportfogadások esetében ez kissé máshogy működik, hiszen a világnak csupán pár országa létezik, amelyeknek városaiba valóban érdemes ellátogatni, illetve időt és pénzt szánni rájuk.Erre alapozva összegyűjtöttünk egy listát arról, hogy melyek azok a helyek, ahová a sportfogadások szerelmesei utazhatnak:

  • Las Vegas
  • Atlantic City
  • Tokió
  • Barcelona
  • London

Las Vegas

A lista élén természetesen Las Vegas áll, hiszen egyértelmű, hogy az Egyesült Államokban található mesterségesen létrehozott város a világ szerencsejáték-fővárosa. Las Vegas elsősorban rendkívül nagy luxus szállódáiról, a fényűző kaszinókról, illetve a nyüzsgő éjszakai életről ismert. A városban rengeteg szórakozási lehetőség van, emellett számos étterem, bulinegyed és bevásárlóközpont található itt.

las vegas

Las Vegas mindezek mellett jelentős kereskedelmi, kulturális és pénzügyi központként van számon tartva. A városban rengeteg üzleti találkozót és tárgyalást szoktak szervezni, valamint a világ egyik leglátogatottabb turisztikai célpontja is egyben. Általános tudnivaló, hogy Las Vegas-t 1911-ben jegyezték be hivatalosan, de a népességnövekedés az 1960-as évektől indult be.

Atlantic City

A szintén az Egyesült Államokban található Atlantic City egy üdülőváros New Jersey államában. Las Vegas után ez a város a második legnagyobb kaszinó-birodalom, ahol számos gyönyörű sétány, szórakozó hely, strand és kaszinó található. Atlantic City egyik érdekessége, hogy a népszerű társasjátékot, a Monopoly-t erre a városra mintázták.

A város tökéletes célpont lehet sportfogadók számára, ugyanis a látnivalók mellett rengeteg sporteseményt is rendeznek Atlantic City-ben. Mivel sokan a szórakozás mekkájaként is emlegetik a várost, ezért aki az Egyesült Államokban jár, annak érdemes egyszer ellátogatnia ide is, függetlenül attól, hogy a sportfogadások, vagy a kikapcsolódás miatt tenné ezt.

Tokió

Tokió Ázsia egyik legnagyobb szerencsejáték és sportfogadói városa. Japán fővárosának egyik legérdekesebb sportja a baseball, ami annak ellenére, hogy New York-ból származik, az ázsiai főváros egyik legközkedveltebb és legnézettebb sportja. A város azért is kiváló úticél a sportfogadók számára, mert a legtöbb sportesemény megtalálható Tokióban, például harcművészetek, és egyéb sportágak is.

A Japán főváros olyannyira fejlett, hogy a legtöbb itt megtalálható modern eszközzel máshol valószínűleg nem is találkozhatsz, ez általánosságban, és sportfogadást tekintve is igaz. Japán jelenleg összesen 37 millió lakossal rendelkezik, mely az ország gazdasági és kulturális központjaként szolgál.

Barcelona

Aki a sportfogadás mellett a labdarúgás szerelmese, annak kötelező ellátogatnia Barcelonába. Spanyolország északkeleti városát római városként alapították a középkorban, ebből adódik, hogy a gazdag kulturális örökségének köszönhetően ma is rendkívül fontos turisztikai célpont. Barcelona sport hagyománya igen hosszú múlttal rendelkezik, illetve a város a világ legnagyobb és legnépszerűbb labdarúgó klubja, az FC Barcelona székhelyéül szolgál.

barcelona

Fogadók, és futball szurkolók számára ez a spanyol város igazi paradicsom, hiszen rengeteg sporteseményt és meccset rendeznek. Barcelona természetesen nemcsak futball csapatáról híres, hiszen az idelátogatóknak rengeteg kulturális élményben lehet része, emellett számos múzeum és szórakozási lehetőség is megtalálható a város szívében.

London

Ezen városok mellett érdemes megemlíteni Londont is, mivel Európa leglátogatottabb turisztikai központjában a fogadások és szerencsejátékok teljes mértékben legálisak. London ideális hely arra, hogy a szerencsejátékosok a sportfogadások mellett számos kulturális örökséget megtekintsenek, például a Big Ben-t vagy a Buckingham-palotát. Emellett a sportfogadóknak van lehetőségük élőben megtekinteni egy-egy futball meccset, de kosárlabda, krikett vagy rögbi meccsekre is el lehet látogatni.

london

London igen nagy kulturális, gazdasági és turisztikai központja Európának, ezt igazolja az is, hogy a város legismertebb sportversenye a wimbledoni teniszbajnokság, melynek első versenyét 1877-ben rendezték. A bajnokságot minden évben megrendezik, ezért érdemes egyszer ellátogatni a jeles eseményre.

Ez is érdekelhet